Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

K těmto jménům bych přidal i ty, kteří kroky vlády opakovaně podporovali. A že jich bylo!

2 0
možnosti
Foto

Už jste podal trestní oznámení?

3 1
možnosti
Foto

Milý pane Karásku, můžete se vyjádřit trochu obšírněji, takhle jste naznačil jen nožičky a chybí vám i závěr. :-)

1 0
možnosti
PK

Jo, škoda, že tak pozdě, od sametu bylo dosti času...

1 0
možnosti
Foto

J22o95s30e95f 17B29á32r53t80a

4. 10. 2021 10:47

Žalovat bylo třeba před mnoha lety.

4 0
možnosti
Foto

Trikolóra mi byla sympatická s Klausem ml. S těmito je pro mne nevolitelná.

1 2
možnosti

R^R^R^R^R^R^R^

Díky za pravdivé a věcné shrnutí s hlubokými znalostmi reality!

Doplnil bych jen, že Babiš znásilnil i policii a justici, a že ministerstva nesloužila občanům, ale sloužila jen osobním zájmům Babiše!

Kéž by všichni zločinci byli potrestáni! Potřebujeme změnu politiky!

:-)

5 4
možnosti
PN

P84e39t74r 56N23e30d77v50ě88d

4. 10. 2021 10:14

Takže Trikolóru a soukromníky nebrat.....

Situaci ve zdravotnictví docela znám z první ruky......A ty co znám nikdy, nikdy nepracovali bez ochranných pomůcek...

Z vlády někdo nelegálně bohatl? Doufám, že důkazy má již policie.

A média? Myslíte všechny ty média která dala nevídaný prostor všem kdo vše od vlády kritizoval a zpochybňoval? Ty média která prakticky nikoho z ANO a ČSSD ani nenechala domluvit?

Tak to jo, to žalujte. Jen nevím proč až po volbách

3 4
možnosti

Lžete nebo trollíte!

Pandemie začala již na podzim 2019, v lednu 2020 marně upozorňovali členové ODS (Bohuslav Svoboda) v parlamentu, že je nutné se připravit na pandemii, přesto vláda byla v březnu zaskočena existencí pandemie zcela bez ochranných pomůcek, s vybavováním lékařů a sester ochrannými pomůckami nebyli hotovi do června, proto byli praktičtí lékaři vyloučeni ze zdravotní péče! Koronavirus zabil přes sedmdesát zdravotníků, onemocnění koronavirem nebylo u zdravotníků považována za profesionální onemocnění a zůstala bez odškodnění!

Nebýt masmédií a hlavně České televize, tak jsme tu pomřeli bez informací a bez pomoci!

:-)

1 6
možnosti
PP

Bože, to je zase snůška předvolebních plků.:-/

1 2
možnosti
VB

Všichni členové vlády se přece jen nechovali stejně. Smysl by měla žaloba na ministra zdravotnictví, potažmo na hlav. hygieničku, za to, že mj. ničí zdraví dětem: na rozdíl od SRN, Rakouska aj. pronásledovali české děti i na letních táborech, nutili je jezdit z přírody na testování do zdrav. zařízení (tam měly příležitost chytit infekci), po létu je nesmyslně podrobili covid-pasu, brání jim v normál. životě ve škole i při volnočasových aktivitách. Totéž MZ ČR dělá např. seniorům, kteří bez projetí nosohltanu nemohou mj. navštívit ani kultur. akce ve venkovních prostorách; např. venkované by museli kvůli testu jet 20 km do okresního města, kvůli tomu, aby mohli např. oslavit s rodinou rodin. záležitosti v restauraci.

1 1
možnosti
JK

No nevím, myslíte. že je to dost předvolebně tvrdé, průbojné a burcující? Vyvolá to dost emocí? Všimnou si toho ti co o vaši stranu ani nebrnkli? Upevní to v názoru vaše voliče?

Na žalobu máte plné právo, žalujte. Ale je to pozdě, poslední výkřik strany před pohlcením politickou bažinou.

4 1
možnosti
Foto

Já to vidím na dvojciferný výsledek. Každý kdo je nakloněn svobodě a spravedlnosti nemá jinou možnost, než volit Svobodný v Trikoloře se Soukromníky. Ti kdo jsou nakloněni sociálním experimentům a vládnutí, budou volit ty ostatní.

2 3
možnosti
  • Počet článků 99
  • Celková karma 37,00
  • Průměrná čtenost 1544x
Jsem altruista, táta a sedminásobný děda. Jsem také lyžař a vodák. Profesí jsem krizový manažer, stratég, a především podnikatel.
Pro potřeby čtenářů je asi důležitější, že jsem pravicový konzervativec. Svoboda jedince, právo rozhodovat o svém životě a nést za to odpovědnost jsou pro mne nejvyšší hodnotou.
Deset let pracuji pro české podnikání (zdarma), deset let podporuji malé podnikatele a živnostníky (nejen prací, ale i penězi). Před sedmi lety jsem založil Podnikatelské odbory, které dnes mají více než 15 970 členů.
Ohromný tlak, který vyvíjí na společnost EU i levice v USA, jejich ideologicky vedené projekty Green Deal, ESG, CBDC, AML, GDPR, LGBT+, diverzita a inkluze, vedou k likvidaci drobného podnikání, k likvidaci svobody. Proto budu vždy hájit práva a zájmy podnikatelů a živnostníků a všech slabých proti silnému státu.

Moje životní motto: No co, aspoň jsem to zkusil! (kdo uhodne autora, může si dát sklenku)