Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J14a50n 65D19o70u85š93e68k

30. 6. 2021 15:26

Kdybychom nebyla rasa tupců nesoucí na ramenou pár chytrých vlekoucí nás za sebou jako železné koule žádná nařízení bychom nepotřebovali.

0 0
možnosti

Chápu vás jako připoutaného podnikatele. Samé nařízení a havně daně a pokuty od natrafičených kontrolorů. Tohle všechno je neúnosný. Druhá strana je ovšem, že tvrdá ruka musí být. Je to na šlendrián, selhání stát. správy, narušení osob. svobody. Političtí a obecbí činitelé musí být vstřícní a bezúhoní, to je bez škraloupů, jinak vyházet. Dryáčnictví trestat, včetně bank, finanč. sféry!

0 0
možnosti

M72i94r51e75k 94Ř90í26h70a

25. 6. 2021 10:40

Nikdo Vás přece nenutí podnikat. Můžete se stát zaměstnancem. Tam teprve uvidíte, co je to pevná ruka. Aplikace kam zadávám kdy sem absolovoval test, abych mohl do kanceláří. Když se v kanceláři objevím a není záznam v apce, šéf řeší a může dát finanční postih, respektive má to vliv na prémie. Každý pátek musím vykázat kolik jsme odpracoval a na jakém projektu. Opět když neprovedu může být postih za nedodržení interních norem. To samé u povinných školení - nemáš - jsi řešen a vliv na peníze. Můžeš být i vyhozen. Těch nařízení v soukromých podnicích je tolik, že toto ublíženectví je k smíchu.

0 0
možnosti

Autore, absolutní souhlas. Nejvíc mě ale děsí, že někteří lidé si to nejen neuvědomují, ale dokonce to chtějí, vyžadují. Děs běs.

2 0
možnosti

Je strašně těžké najít míru, kdy jsou zákazy užitečné a kdy začínají škodit. Já plně souhlasím, že současné vlády na celém světě to přehání a tlačí se do čím dál tím větší a zbytečnější kontroly. Na druhou stranu, zase se nesmí jít do opačného extrému. Třeba za současné situace bych na stadiony neočkované nepouštěl a do divadla jen s náhubkem.

3 0
možnosti

Je mi jasné jak vy, jako pravicový konzervativec, musíte trpět když silná auta musejí po dálnici maximálně 130. To je další bezprecedentní zásah do lidských práv jednotlivce, který musí mít možnost svobodně nakládat se svým majetkem. Jak vidno těch státních omezení je mnohem více - jen se o nich nehovoří. Nebo si všimněte, že některá vozidla jsou vyloučena z parkování v podzemních garážích. Další příklad, který vás nemůže nechat klidným. Jako s tím očkováním.

1 6
možnosti

Zatím nás ve všech případech očkování zbavilo mnoha nemocí.

Kdo tvrdí opak ukazuje svojí ubohost.

2 0
možnosti

Asi jste napsal do špatné diskuse, nebo nepochopil obsah. Nejde o očkování.

6 0
možnosti

O Číně radši nepište, ta určitě nezveřejňuje pravdivé údaje, vždyť zrovna masakrují poslední nezávislejší novináře, pročpak asi? Celé 20. století a podobně tomu bylo i ve 21. stol. (SARS 1 aj.) Čína šíří do světa mj. nebezpečné koronaviry, je na to dost důkazů, takže já bych ji radši izolovala, dokud nezlepší podmínky života vlastních lidí.

2 1
možnosti

Na svém blogu píšu o Švédsku (které se u nás loni prezentovalo dost mylně): přežili pandemii s minimem omezování občanů (ovšem mají je většinově ukázněné), oproti ČR mají mnohem nižší úmrtnost. Covid - pas dopřáli lidem jen pro cestování do zahraničí, doma se Švédi nikde nemusejí ničím prokazovat, mají právo jít do divadla, kina atd., pouze ještě bylo omezeno využití kapacity, aby se lidé nemačkali, nedýchali si (bez roušky) do obličeje zblízka. Roušky se doporučily jen na kratší období, spíš jen ve špičkách v MHD, na rozdíl od Čechů Švédi většinově dodržují doporučení. Takže si na rozdíl od nás mohli zachovat víc zdravého rozumu. My jsme v postkomunistic. žumpě.

2 0
možnosti
  • Počet článků 99
  • Celková karma 37,00
  • Průměrná čtenost 1544x
Jsem altruista, táta a sedminásobný děda. Jsem také lyžař a vodák. Profesí jsem krizový manažer, stratég, a především podnikatel.
Pro potřeby čtenářů je asi důležitější, že jsem pravicový konzervativec. Svoboda jedince, právo rozhodovat o svém životě a nést za to odpovědnost jsou pro mne nejvyšší hodnotou.
Deset let pracuji pro české podnikání (zdarma), deset let podporuji malé podnikatele a živnostníky (nejen prací, ale i penězi). Před sedmi lety jsem založil Podnikatelské odbory, které dnes mají více než 15 970 členů.
Ohromný tlak, který vyvíjí na společnost EU i levice v USA, jejich ideologicky vedené projekty Green Deal, ESG, CBDC, AML, GDPR, LGBT+, diverzita a inkluze, vedou k likvidaci drobného podnikání, k likvidaci svobody. Proto budu vždy hájit práva a zájmy podnikatelů a živnostníků a všech slabých proti silnému státu.

Moje životní motto: No co, aspoň jsem to zkusil! (kdo uhodne autora, může si dát sklenku)