Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^R^R^R^R^R^R^

Mohu jen potvrdit! Jsem upřímně rád, že jsem mohl skončit jako praktický lékař. Ty nekonečné buzerace, neustálé změny pravidel hry, výhrůžky statisícovými pokutami, stoupající náklady bez odpovídajícího stoupání odměn za práci, vykořisťování lékařů a sester v nemocnicích, musejících odpracovávat protizákonné přesčasy, ty pokuty ambulantním lékařům od VZP za řádně vykonanou práci, za napsané recepty pro pacienty, za napsané pomůcky pro pacienty, VZP platící nemocnicím jen částečný podíl za vykonanou práci s následným posměchem ministra zdravotnictví, že ředitelé jsou neschopní, aniž by věděl, že nemají peníze na lékaře, nemají peníze na sestry, nemají peníze na pomocný personál, nemají peníze na léky a pomůcky, až nakonec nemají peníze ani na vytápění, elektřinu, vodu...

Babiš se vysmívá lékařům, co by ještě chtěli, ale já jsem zvědav, co bude dělat v luxusních nemocnicích bez personálu! E-recepty byl sprostý humbuk, jehož smysl byla větší kontrola lékařů, ale ostatní slibované programy vůbec nefungují! E-neschopenky je další podvod na lékařích.Veřejnosti se tají, že lékaři budou muset vystavovat jak e-neschopenky, ta i nadále papírové neschopenky, které stát odmítá zaplatit.

:-)

1 0
možnosti

Dělá to dojem násilného návratu do éry komunistů. Naše zdravotnictví je postkomunistické, socialistické s iluzí pravicového přístupu, kdy místo svobody podnikání a přirozených vztahů se preferují mafiánské praktiky.

Autor článku sám poukazuje, že vznikají odbory živnostníků. Ale uvědomujete si, o co jde? Já na to upozorňuji asi dvacet pět let, že lékaři nejsou svobodní podnikatelé, když musí mít "soukromí" lékaři odbory. Ano, lékaři jsou jen složitě placenými dělníky VZP. A stejnětak i podnikatelé jsou absolutně nesvobodní! Vypadá to, jako by se nám měl vrátit socialismus, zvláště pokud jsou komunisti opět u moci, ale ono tentokrát nejde o komunismus, ale o mafiánský oligarchismus! Co s tím? Pomůže nám Milion chvilek pro demokracii? :-)

0 0
možnosti
Foto

Proto také Kalousek s Fialou trvale mohutně vykřikují, že /až vyhrají volby - což ovšem nebude asi niíkdy!!/ tak EET zruší a daně se budou platit tak nějak všelijak, tedy asi tak, jak se komu bude pouze chtít - čímž si myslí, že získají voličů rovnou milióny...!;-O

4 8
možnosti
Foto

Nevěřím jim sice, ale bylo by to správné rozhodnutí.

5 0
možnosti
JS

Vážený pane, asi jste spadl z višně na hlavu. Podívejte se laskavě na statistiku kolik drobných podnikatelů zkrachovalo a kolik vzniklo. Smiřte se s tím, že daně se musí platit a přestaňte žvanit.

6 12
možnosti
Foto

Ale EET nemá nic společného s placením daní.

9 2
možnosti
Foto

Pravda. Karma.

Nicméně jak je již vidět z příspěvku pana Bicery, je všechno OK, protože voliči pana Babiše přece NEMOHOU připustit, že je něco špatně. Je zajímavé, že ta buzerace nevadí jen voličům pana Babiše, zatímco ti ostatní mají zcela jiné zkušenosti. Možná až na zmíněnou snachu pana Bicery přijde nějaká kontrola a snacha zasolí pokutu v řádu desítek tisíc, tak možná večer doma - potichu - připustí, že je to svinstvo a binec.

A při volbách mu to zase dají. ;-D

17 1
možnosti
Foto

I69v25a86n 52M37a50r22e73k

9. 12. 2019 9:59

O tom nepochybujte. R^[>-]

1 0
možnosti
Foto

A v čem je problém, dne toho našeho drobného podnikatele nahradí klidně spokojení a mílí a nenaštvaní Vietnamci:

3 0
možnosti
Foto

Snacha má prodejnu domácích potřeb a nábytku. EET ji stálo pár tisíc korun. Kotoučků spotřebuje 2 za týden. Ovládat se to naučily i prodavačky, které ji občas vypomáhají. Jedné je 70 a druhé přes 60. Vůbec jim EET nevadí a nijak si na to nestěžují.

8 14
možnosti
Foto

A můžou si stěžovat? Těžko! ;-D

10 1
možnosti
  • Počet článků 99
  • Celková karma 37,00
  • Průměrná čtenost 1544x
Jsem altruista, táta a sedminásobný děda. Jsem také lyžař a vodák. Profesí jsem krizový manažer, stratég, a především podnikatel.
Pro potřeby čtenářů je asi důležitější, že jsem pravicový konzervativec. Svoboda jedince, právo rozhodovat o svém životě a nést za to odpovědnost jsou pro mne nejvyšší hodnotou.
Deset let pracuji pro české podnikání (zdarma), deset let podporuji malé podnikatele a živnostníky (nejen prací, ale i penězi). Před sedmi lety jsem založil Podnikatelské odbory, které dnes mají více než 15 970 členů.
Ohromný tlak, který vyvíjí na společnost EU i levice v USA, jejich ideologicky vedené projekty Green Deal, ESG, CBDC, AML, GDPR, LGBT+, diverzita a inkluze, vedou k likvidaci drobného podnikání, k likvidaci svobody. Proto budu vždy hájit práva a zájmy podnikatelů a živnostníků a všech slabých proti silnému státu.

Moje životní motto: No co, aspoň jsem to zkusil! (kdo uhodne autora, může si dát sklenku)