Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J81a51n 97P42e91c60h10a

17. 10. 2019 1:11

100% souhlasR^

4 0
možnosti
JK

Jaká loupež. Církve si majetky nakradly, vraždily, útiskovaly...desátky. Nesouhlasíš s náma? Šup do hladomorny, právo útrpné.palečnice, Španělská bota pak už jen smrt.

0 8
možnosti
Foto

Kdežto KSČ používala Grebeníčkovu botu, šibenici a lágr. A kos olova na hranicích. Rv

6 0
možnosti
JS

Myslím, že můžete být spokojený. Ta první vyšla.

0 0
možnosti
KP

Výroky ústavního soudu jsou v poslední době značně diskutabilní. Namátkou si připomeňme " Pravo hospodského vyhodit hosta s jiným politickým názorem, nebo poslední rozsudek o vystěhování lidí z domku, které již dvakrát zaplatili. V tomto případě je nutné připomenout , že nevoleny ústavní soud zrušil rozhodnutí vetsiny zvolených poslanců.

Opravdu nejsem přesvědčen o tom, že by to měl být důvod k oslavám.

0 11
možnosti
Foto

No jo, nedostaneš ani floka! ;-D

Jaksi nedošlo, že soud je složen z lidí, kteří na to mají kvalifikaci. Asi se Vám stýská po lidových soudech z minulého režimu. Rv

5 0
možnosti

R^

Ad personam: Vážím si toho, že se prezentujete jako konzervativní pravičák. Bohužel skutečná pravice u nás totálně absentuje! "Pravicové strany" bohužel dávají přednost sociálnímu až socialistickému inženýrství před svobodnými, přirozenými vztahy! A podle toho to tu vypadá! Podíl má na tom čtyřicetiletý komunistický brainwashing. Ale je třeba si uvědomit, že levicový přístup, který jediný u nás ctíme, končí selháním společnosti!

!!

2 0
možnosti

R^

Dík za informace!

To, že komunisti jsou svými bezprávnými nápady protidemokratičtí, to víme všichni myslící. Ale že se proti demokracii s komunisty postaví i okamurovci, babišovci a sociální demokraté, to bychom si měli do příštích voleb pamatovat, pokud chceme svobodu a demokracii!

!!

9 0
možnosti
EK

Čert vezmi řeči komunistů, ale základní otázka zní, zda byly nezdaněny náhrady i ostatních restituentů. Pokud také zdaněny nebyly, potom s tím nemám problém, v opačném případě je to nespravedlivé a nemravné, ať už se jedná o církve nebo o spolek tamburašů.

3 0
možnosti

Jenže napadání výroku Ústavního soudu našimi komunisty je vysoce riskantní pro naši svobodu a demokracii! !!

0 0
možnosti
FL

Státní "loupež" je běžná věc v podobě např. zdanění dědictví, převodu nemovitostí....atp. Zdanění restitucí by se vůbec této praxi nevymykalo a neměl bych s ním problém (nejsem komunista, jenom ateista). Právě proto, jak bylo v článku, že to budeme platit my, většinou taky postižení komunizmem. Na komunistech bychom si dnes stejně nic nevzali, to není naše chyba. Procesy by vyšly na víc, než co bychom jimi získali

1 1
možnosti

Jenže ti, co to způsobili, nám dnes vládnou v nejrůznějších stranách! :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 99
  • Celková karma 37,00
  • Průměrná čtenost 1544x
Jsem altruista, táta a sedminásobný děda. Jsem také lyžař a vodák. Profesí jsem krizový manažer, stratég, a především podnikatel.
Pro potřeby čtenářů je asi důležitější, že jsem pravicový konzervativec. Svoboda jedince, právo rozhodovat o svém životě a nést za to odpovědnost jsou pro mne nejvyšší hodnotou.
Deset let pracuji pro české podnikání (zdarma), deset let podporuji malé podnikatele a živnostníky (nejen prací, ale i penězi). Před sedmi lety jsem založil Podnikatelské odbory, které dnes mají více než 15 970 členů.
Ohromný tlak, který vyvíjí na společnost EU i levice v USA, jejich ideologicky vedené projekty Green Deal, ESG, CBDC, AML, GDPR, LGBT+, diverzita a inkluze, vedou k likvidaci drobného podnikání, k likvidaci svobody. Proto budu vždy hájit práva a zájmy podnikatelů a živnostníků a všech slabých proti silnému státu.

Moje životní motto: No co, aspoň jsem to zkusil! (kdo uhodne autora, může si dát sklenku)