Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Až ve svém oboru dokážete přibližně desetinu z toho, co za svou kariéru dokázal Jágr (např. vyhrál pro naši zemi olympijské zlato), pak Vás možná někdo začne brát vážně.

Btw., třeba takový Macron zcela jistě také podporuje zločinný čínský režim, když tam jede dojednávat obří obchodní kontrakty. A vůbec, všichni, kdo vlastní Huawei nebo Xiaomi jsou taktéž podporovateli (anebo minimálně přisluhovači) a měli by být řádně potrestáni. ;-D Ve stalinském SSSR na to existoval dokonce zvláštní paragraf (tuším 58), kde stálo mj. toto: "Vychvalování americké techniky". Za to si člověk mohl odnést pár let na Sibiři.

1 0
možnosti

Tak!

A kde je chyba argumentů toho člověka, kterého neberete vážně?

Když srovnáváte s Makronem: Přečetl jste si článek? Porozuměl jste jeho obsahu a smyslu?

0 0
možnosti

Dávat do souvislosti Hitlera a jeho olympiádu s návštěvou Jágra v Číně svědčí o nedostatku smyslu pro proporce. A jako takovém i o schopnosti sestavit smysluplnou argumentaci.

5 0
možnosti

A to je přesně to, co nám vadí na Jaromíru Jágrovi, který nosí na zádech číslo 68.

Zdroj: https://radomilbabek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=711421,a tohle zase vadí mě. Pište prosím jen za sebe, že to vadí Vám a ne nám. Děkuji

3 0
možnosti

K73a72r50e74l 28B89o17k

30. 4. 2019 22:42

No, nevím, jesti to bylo panu Jágrovi zapotřebí.

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

Takže reprezentovat demokratickou zemi na mezistátní návštěvě spolu s prezidentem coby hokejový vyslanec je zločin? Poté tedy i jet reprezentovat Česko na olympijské hry do Číny je též zločin. Měli bychom to nejspíše bojkotovat jako za bývalého režimu Los Angeles :-P Ani nevíte, autore, jak sám jste podoben kádrovákům komunistického režimu. Podle vaší logiky by stejnými zdrádci a podporovateli čínského režimu byli prakticky všichni západní politici. Pokrytectví je právě naopak soptit proti druhé straně a přitom si od ní půjčovat kde jen to jde. Snad víte, o koho všeho jde........

16 0
možnosti

Přečtěte si ten článek ještě několikrát. Třeba pochopíte, co vadí na tom, že je pan Jágr ochoten propagovat OH v Číně.

Totéž doporučuji i kladným klikačům.

0 0
možnosti

I98v55a19n 22M63i95n64á73ř

30. 4. 2019 18:45

Proč by měli sportovci jako Jágr, či Nedvěd být prostředkem k implantaci demokracie do Číny ? Pokud bude většina Číňanů chtít, změnit režim ve své zemi - udělají to. Na rozdíl od nás a dřívějších satelitů SSSR - nemají nad sebou podobnou velmoc, která by jim v jakékoli revoluční změně bránila.

1 0
možnosti

Tak se mi zdá že vás má Jágr i Nedvěd u zadku.

15 0
možnosti

Kdyby autor někdy něco pořádného dokázal a pozvali ho do delegace prezidenta, určitě by v té Číně jančil úplně jinak,nežli Jágr.

Takhle mu nezbývá nic jiného, nežli Jágra a spol. alespoň kádrovat, politicky školit:-)

20 7
možnosti
Foto

Nechápu, jak Vám někdo může za tohle dát +. Váš předpoklad je podložen, zdá se, jen přáním. To Vaše URČITĚ bude asi nějaký určitý úlet, není-liž smutná pravda?

6 7
možnosti

Průměrná karma pana autora? 27,49!! ;-D;-D.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS