Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

Tak asi větší psychopati budou ti pravicoví dobráčci , co kytice z pietního místa hážou do koše.To je jako krádež o dušičkách.Rv

1 0
možnosti
Foto

Pokud Vám o dušičkách někdo přijde plivnout na hrob a pak Vám na něj položí květiny,bude asi vše v pořádku....?:-)

0 0
možnosti

Pokud se nemýlím, pletete si sociopata a psychopata.

Co se psychopatů týče, mezi vrcholnými představiteli jak firem, tak států je nadprůměrné množství. Jejich vlastnosti je k tomu předurčují. Bohužel. viz např. https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Psychiatr-Spatni-psychopati-jsou-v-kriminale-Uspesni-v-parlamentu-502596

3 0
možnosti
DS

Naprostý souhlas a děkuji za shrnutí

1 0
možnosti
Foto

Chtěl bych se zeptat diskutujících Moudré a Petrika: proč si myslíte že blog je o našem premiérovi? Domníváte se že má zde popisované vlastnosti?

2 0
možnosti
Foto

Proč raději neinterpelujete pana Bártu?

0 0
možnosti
Foto

H23a26n30a 26V40l75k33o22v70á

16. 11. 2018 19:16

K souhlasu stačí už jen titulek.R^

0 0
možnosti
Foto

Kdysi to velmi dobře napsal primář František Koukolík. R^

1 0
možnosti
JL

Pěkná studie.R^

4 0
možnosti
MD

Vsichni bohati a mocni tim v ruzne mire trpi. A chudym a ne mocnym nezbyva nez snit o komunismu. O idealni spolecnosti idealnich lidi. Tak spolecne sneme.

2 0
možnosti
Foto

Komunismus a socialismus je ekonomicky neudržitelný, viz. Nemožnost ekonomické kalkulace v centrálně řízených ekonomikách. Je proto hloupost snít o této variantě lidského soužití. Varianta o které by měli lidé začít snít a postupně se snažit ji dosáhnout se jmenuje Anarchokapitalismus.

0 0
možnosti
Foto

Čas od času se stane, že nějaký zlý člověk ublíží někomu jinému člověku, nebo i více lidem. Je to smutné, je to špatné, ale proti takovým lidem se umíme bránit. Problém nastává v okamžiku, kdy se takovýto špatný člověk stane státní autoritou s obrovskou mocí.

A aby mohli páchat své představy beztrestně, mnoho jinak trestných činů si zlegalizovali. Krádežím říkají daně a vraždění války.

Je smutné sledovat jak si okrádání lidé myslí, že jsou svými zloději chráněni před jinými okrádanými a jsou ochotni se některých zlodějů zastávat, nebo jim vymýšlet nějaké nemoci.

0 0
možnosti
  • Počet článků 99
  • Celková karma 37,00
  • Průměrná čtenost 1544x
Jsem altruista, táta a sedminásobný děda. Jsem také lyžař a vodák. Profesí jsem krizový manažer, stratég, a především podnikatel.
Pro potřeby čtenářů je asi důležitější, že jsem pravicový konzervativec. Svoboda jedince, právo rozhodovat o svém životě a nést za to odpovědnost jsou pro mne nejvyšší hodnotou.
Deset let pracuji pro české podnikání (zdarma), deset let podporuji malé podnikatele a živnostníky (nejen prací, ale i penězi). Před sedmi lety jsem založil Podnikatelské odbory, které dnes mají více než 15 970 členů.
Ohromný tlak, který vyvíjí na společnost EU i levice v USA, jejich ideologicky vedené projekty Green Deal, ESG, CBDC, AML, GDPR, LGBT+, diverzita a inkluze, vedou k likvidaci drobného podnikání, k likvidaci svobody. Proto budu vždy hájit práva a zájmy podnikatelů a živnostníků a všech slabých proti silnému státu.

Moje životní motto: No co, aspoň jsem to zkusil! (kdo uhodne autora, může si dát sklenku)