Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

Ano, svět je do značné míry absurdní. Byl, je a bude. Nakonec i demokracie je absurdní, jak je vidět z Vašeho článku, protože to nač si stěžujete vyšlo z demokratických voleb. Absurdní je i to, že oboje volby si prohráli právě ti, kteří se zaštiťují slušností a morálkou. Asi skrze ně silně prosvítají vlastní zájmy a pokrytectví.

1 0
možnosti
Foto

Pravdu díte, souhlasím s vámi. KARMA.

Situace se hned tak nezmění, protože většina volícího národa je s tím spokojená a nic měnit nechce. A tak nám, kterým vadí elementární porušování pravidel slušnosti a morálky, respektovaných konzervativní i pokrokovou společností, nezbývá než hledět na morální úpadek a ztrátu mezinárodního kreditu státu, kdysi považovaného za vyspělý. Možná k nám začnou pořádat exkurze v rámci odstrašující prevence důsledků selektivní aplikace demokratických principů v kombinaci s pirátským diktátorstvím.

Doporučuji však nenechat to na sebe příliš působit, mohlo by to být virulentní a při plošné nákaze by šance na změnu klesala limitně k nule.

Historie se opakuje a zhruba do 5 let to pobláznění pomine a již tradičně se radikalizmus popletených mas otočí o 180 st.

Berte to jako životní zkušenost a bavte se tím, jak lidi dokážou blbnout.

U mne je to ;-D.

0 0
možnosti
Foto

Historie nám stále opakuje, že jsme se z ní nedokázali poučit. Ti mladší už zapomněli, že byly nějaké volby v r. 1946 a co následovalo. A nikoho nezneklidňuje, že strůjce toho všeho je ze stejného hnízda, jako ten, co se tehdy vrátil z Hradu.

4 1
možnosti
MD

Je spodivem, ze se nekteri lide vubec dozili dnesnich babisovskych dnu.

V plnem dusevnim zdravi, nerozervani.

Dnu, kdy jeden z desitek 'babisu' kracejicich po privatizacnim chodniku se zastavil pod lampou.

2 2
možnosti
SN

:-)......Chytrým patří svět! Byl ve světě, měl spoustu kontaktů, pracoval. Ty řeči o StB, furt dokola. JSte už také starší, jak vidno, měl byste tedy vědět, že kdo vyjel na delší dobu na západ, byl po příjezdu "vytěžen", udělal se zápis a byl založen facikl. Babiš byl vlastně úředník který dohlížel v Maroku, na výkup fosfátů.

Doporučoval bych Vám.....projděte si současné politiky, kteří na západě studovali, pobývali tam, (Drahoš není výjimkou), a spis o nich není.

Generál Lorenz a ministr vnitra po "revoluci" Sachr, se dovedli postarat. Pálilo se to na mezích, skartovačky nestačily. Tak to je s mantrou o StB !

1 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS