Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

pracoval jste nekdy jako dobrovolnik pro neziskovku? vypadat to, ze ne..., ze vam jen neziskovy proste nejdou pres rty... pokud mate overene zdroje, melo by byt vasi povinnosti takove podezreni nahlasit. psani o "domnenkach" zde se chytne, Cesi jsou v poslednich letech radi nasštvani a radi ukazujou na "zlodeje".... jsem zvedavej, jestli mate (vite co mezi nohama) i na stejnou razanci v pripade oznameni podezreni o zneuziti penez jak o nich pisete. nevolim cssd, nejsem zastance Marxove, jen mi uz trochu vadej lidi, co delaj apriory z neziskovek zlodejnu...

0 3
možnosti
Foto

Zloděj je každý člověk na počátku výběru daní. To jak si pak loupežníci svůj lup přerozdělují už je jen jejich věcí a příjemci těchto peněz od loupežníků se ničeho nemravného nedopouštějí.

0 0
možnosti

Celou tuto akci jsem nezaregistroval, ale předpokládám, že váš popis je pravdivý. A i vývody, které jste udělal sedí. Jde totiž o systém vládnutí a o udržení jakési takési rozumné míry nezaměstnanosti - dnes kolem 8,5%...a rozhodně ne 6%, jak se snaží namluvit statistický úřad. Ostatně na téma zfalšované ekonomické údaje jsem již psal před mnoha měsíci včetně tabulky s výpočty.

A přesně takto se dělá i propaganda ohledně Ukrajiny, migrantů atp. Většina akcí je naplánována...a nezapomeňte, že i česká sametová revoluce byl plně v rukách západních tajných služeb.

A vždy jde jen o jedno...o systém vládnutí....jak udržet populaci v PŘIMĚŘENÉ CHUDOBĚ A V PŘIMĚŘENÉ TUPOSTI...a daří se to vládcům již mnoho tisíc let....jen dnes jsme již poněkud chytřejší..a proto zažíváme období AGONIE VLÁDNOUCÍ TŘÍDY .....když na to přijdete, je zábavné pozorovat, jak to dělají...vzpomeňte na případ s nedostatkem vajec, nebo na Kalouskovu lživou propagandu 5mld pro Babiše a tak dále....vždy je to jen o jednom...o systému vládnutí....tedy V ZÁMKU A V PODZÁMČÍ

0 0
možnosti

Dnes souhlasím, jenom jedna poznámka: "západní tajné služby" bych nahradil "evropskými neomarxisty".;-)

0 0
možnosti
Foto

Ano, krást, pardon, dostávat, se musí umět!

4 0
možnosti

Vynikající článek, který "udeřil hřebíček na hlavičku".

Ono je již veřejným tajemstvím, že ty různé ženské genderové organizace jsou jen sprostá rozkrádačka veřejných peněz

9 0
možnosti

Tak úzké to není. Valná většina různých "chránících" organizací je jen sprostá rozkrádačka.

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS