Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RS

V prime demokracii je vsechno dovoleno co neni vyslovne zakazano. Ty zakazy se resi referendem.

0 0
možnosti
SH

Máte pravdu, ovšem skutečnost je horší. Kontroly kontrol, audity auditů. Dotační systém, který zakazuje všechno a nepovoluje nic, a furt se mění, nikdo neví, co vlastně může. Nemůžete si vybrat dodavatele podle svého svědomí. Navíc, každý z nich se odvolá, nekonečné kontroly, a vy jste v podstatě v koncích, protože nemůžete pokračovat v díle. Příkazy k součinnosti! Úředníci bují, aby neustále něco posuzovali, bez základních, tzn. praktických znalostí. Atmosféra strachu a hrozby. Nezaměstnal jste cikána? Roma? Trestance? Matku na mateřské? Matku po mateřské? Matku před porodem? Nezaměstnal jste člověka, kterého nepotřebujete? Pozor, hrozí vám taková úřednická mašinérie, že nebudete nic jiného než vysvětlovat. Rozdíl je v tom, že ti, co vás vyslýchají, jsou placeni z vašich daní. Vy ale musíte tolikrát nastavit noci, abyste na ně po těch všech neproduktivních kontrolách vydělal. A pozor, když nastavujete ty noci, hrozí vám pokuta, porušujete zákoník práce. Nejlepší je tedy zkrachovat a jít do fronty " těch hájených" taky.

2 0
možnosti
PK

P37a41v49e72l 88K78u56l73a

18. 4. 2016 12:00

Autoritářský režim nás čeká, pokud se po volbách dostane k moci duo Zeman - Babiš. To bude konec demokracie v České republice, v Česku i Čechii :-PRv

2 1
možnosti
VM

V90l72a22d59a 52M18u24s45i90l

18. 4. 2016 12:40

Hm no...

Ono jde o to, co povazujete za demokracii...

Treba v tom zdravotnictvi uz to vidime...Do toho mluvi kazdy kdo ma diru do zxxxxx.Vysledek si muzete rtecist kdekoliív

0 0
možnosti
KC

Vypadá to na nový listopad 89, ten první už je prošustrovaný.

2 0
možnosti
  • Počet článků 99
  • Celková karma 37,00
  • Průměrná čtenost 1544x
Jsem altruista, táta a sedminásobný děda. Jsem také lyžař a vodák. Profesí jsem krizový manažer, stratég, a především podnikatel.
Pro potřeby čtenářů je asi důležitější, že jsem pravicový konzervativec. Svoboda jedince, právo rozhodovat o svém životě a nést za to odpovědnost jsou pro mne nejvyšší hodnotou.
Deset let pracuji pro české podnikání (zdarma), deset let podporuji malé podnikatele a živnostníky (nejen prací, ale i penězi). Před sedmi lety jsem založil Podnikatelské odbory, které dnes mají více než 15 970 členů.
Ohromný tlak, který vyvíjí na společnost EU i levice v USA, jejich ideologicky vedené projekty Green Deal, ESG, CBDC, AML, GDPR, LGBT+, diverzita a inkluze, vedou k likvidaci drobného podnikání, k likvidaci svobody. Proto budu vždy hájit práva a zájmy podnikatelů a živnostníků a všech slabých proti silnému státu.

Moje životní motto: No co, aspoň jsem to zkusil! (kdo uhodne autora, může si dát sklenku)