Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I kdyby to vláda investovala do těch věcí o kterých tvrdíte, že by byly přínosem, bylo by to nakonec stejně špatné, jako když je rozhází současným způsobem. Prostředky, které stát bere lidem, používá vláda především na to, aby tyto lidi lépe ovládala a aby je učinila naprosto závislými na státním přerozdělování.

0 0
možnosti
RM

včera jsem četla zajímavý článek na jednom webu, kde si vyžádali podklady z poslanecké sněmovny. Byl o tom jak naše svetrová MPA na začátku svého funkčního období hlásila, že už poslanecká sněmovna nebude cestovka. No, bohužel opak je pravdou. Je to ještě horší než to bylo. Za cestování poslanců se utratilo více než za Babiše. Zprávy z mnoha zahraničních cest nejsou k dispozici, takže se ani neví co ti poslanci v zahraničí vůbec dělali. V článku je pěkná srovnávací tabulka.

2 0
možnosti
RB

Nebyl by odkaz na ten článek?

0 0
možnosti
LV

Schodek rozpočtu ještě neznamená dluh. Znamená to, že výdaje byly vyšší než příjmy. Prvních 5 měsíců v roce je nejslabší z hlediska výběru daní, pak se to srovná

1 0
možnosti
Foto

J37o93s91e10f 32B32á94r97t11a

19. 4. 2023 19:47

Stačí, že tuto otázku zadlužení dávají vládě pravidelně představitele našich médii.

1 0
možnosti
JD

Jurečka v neděli v TV řekl, že ten dluh vznikl předfinancováním plateb.

Kdo tomu chce věřit, ať věří!

Zajíci se počítají až po honě. vyčkejme do zimy!R^R^R^

2 0
možnosti
VF

Dobrý den. Se zájmem čtu výčet vaší nespokojenosti, kritiky a beznaděje. Poslouchám k tomu výrony nejrůznějších hlasatelů ekonomických vizí a rozborů, kteří jsou stále tisíckrát chytřejší než jakýkoliv momentálně vládnoucí klan. Máme NERV a prezidium národní banky a mnoho jiných, úplně nejsprávnějších a nejchytřejších, kazatelů mouder, ale žádný se nechopí nějakého kormidla, aby se stalo to, co by se podle nich mělo stát. Místo toho se stalo to, že se za třicet tři let Československý stát změnil na rozkradenou, závislou, periferní, neokoloniální gubernii. Mnozí pachatelé zločinných spiknutí jsou už skutečně na ostrovech v Karibiku a jiní jsou beztrestně nedotknutelní ve zlatých palácích za betonovými zdmi hlídanými cvičenými gorilami. Současný klan pětidemolice už jen završuje, sklízí a prohlubuje veškerý marasmus rozvratu státu, a státní správy. Narůstající podíl šedé a černé ekonomiky zcela vyhovuje korupčnickým zločineckým klanům a zahraničním korporacím, které ovládají veškerý produkční potenciál gubernie. Tak nám mediokracie naordinovala tu jedinou ideologicky správnnou vládu a k tomu generalissima Emanuela. Zanechte veškeré naděje, dobře nám tak.

3 2
možnosti
MC

V mnohém s Vámi lze souhlasit. Jestli mezi ně počítáte i V.K., tak žijete v omylu. Pokud bychom naslouchali tomuto muži, tak bychom nebyli dnešní většinovou levicovou společností, kterou jsme si dobrovolně zvolili a vytvořili, neboť falešní altruisté nás prý spasí. Ekonomii, tedy hospodářství rozumí ze všech Čechů stále nejlépe. Než mi budete oponovat tak Vám říkám, že neznám nikoho, kdo by nevyužil své moci ku svému prospěchu, ale předevší jde o to co udělá pro zodpovědné. Pokud si myslíte, že tomu tak není, tak volte rovné a ještě rovnější zlořády.

4 0
možnosti
  • Počet článků 99
  • Celková karma 37,00
  • Průměrná čtenost 1544x
Jsem altruista, táta a sedminásobný děda. Jsem také lyžař a vodák. Profesí jsem krizový manažer, stratég, a především podnikatel.
Pro potřeby čtenářů je asi důležitější, že jsem pravicový konzervativec. Svoboda jedince, právo rozhodovat o svém životě a nést za to odpovědnost jsou pro mne nejvyšší hodnotou.
Deset let pracuji pro české podnikání (zdarma), deset let podporuji malé podnikatele a živnostníky (nejen prací, ale i penězi). Před sedmi lety jsem založil Podnikatelské odbory, které dnes mají více než 15 970 členů.
Ohromný tlak, který vyvíjí na společnost EU i levice v USA, jejich ideologicky vedené projekty Green Deal, ESG, CBDC, AML, GDPR, LGBT+, diverzita a inkluze, vedou k likvidaci drobného podnikání, k likvidaci svobody. Proto budu vždy hájit práva a zájmy podnikatelů a živnostníků a všech slabých proti silnému státu.

Moje životní motto: No co, aspoň jsem to zkusil! (kdo uhodne autora, může si dát sklenku)