Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Už roky tvrdím, že žiju svůj život podruhé. Ano, to všechno jsem už jednou zažil. Zatím to je dnes více soft a více sofistikované, ale v podstatě stejné.

6 0
možnosti

Dnes můžete v pohodě cestovat do kapitalistických států, Takže toto jste kdysi nezažil.

0 0
možnosti

Eurookna byl takový první porevoluční hit ve stavební výrobě.

Dnes už je sice překonán, ale těch nesmyslných nápadů, co sem přišlo z Bruselu je opravdu už příliš.

;-(

0 0
možnosti

Žádný socialismus tady není. Pravičáci mají přitroublé kecy. Ať se podívají na náš zákon o hmotné nouzi. Jenže oni nemají mozkovou kapacitu jej pochopit.

0 2
možnosti

Socialismus se podle socialistů měří jen podle jednoho zákona, no to jsou věci

0 0
možnosti

No, tak jste si ulevil, par podobne smyslejicich Vam dalo inteligentni karmu - uz se citite lip? Ale hlavne - nezapomnel jste na neco, cim Vam ti dabelsti 'ONI' permanentne nici zivot a zenou spolecnost k totalni tyranii? Umela inteligence, draha energie, likvidace rodiny - zakladu statu, vymyvani mozku, nic ...?

0 3
možnosti

Nic takového nenapsal. Demagogicky vkládáte druhým do úst nesmysly.

1 0
možnosti
Foto

K27a17r43e28l 22C71a85c23h

17. 4. 2023 17:24

Popsal jste to dokonale. A bude hůř. Zase nám předvedli, jak se vhodně ovlivněnými, tzv. demokratickými volbami dá nastolit totalita. A chovají se podle výsledku voleb zcela arogantně, zdůrazňováním že mají sto osmičku. Aby si zajistili vítězství ve volbách příštích, kde by se mohlo pro ně negativně projevit prozření části voličů, zavedou korespondenční volby. Ty jsou mimo jakoukoli veřejnou kontrolu a lze je snadno zfalšovat. Inu - svoboda trvá vždy jen velmi krátkou dobu. Naše potomky nic dobrého nečeká. Buď světová válka, nebo NWO a to je zrůdnost vpravdě orwellovská. Takže výběr ze dvou špatných možností.

10 2
možnosti

J20a86n 35M77a62r41e14k

17. 4. 2023 15:55

S těmi výzkumnými ústavy máte pravdu. Ted' se připravuje dlouhoočekávaný výzkumný ústav pro zahnuté skoby.

3 0
možnosti
Foto

J69o78s90e18f 68B11á68r31t92a

17. 4. 2023 13:52

To se vám povedlo, uděluji inteligentní karmu!

9 2
možnosti
Foto

A ta inteligentní karma je něco jako inteligentní lednice?

1 6
možnosti

Karma R^. Je mi z toho smutno, čeho jsem se po 33 letech od sametu dočkal.

13 1
možnosti
  • Počet článků 99
  • Celková karma 37,00
  • Průměrná čtenost 1544x
Jsem altruista, táta a sedminásobný děda. Jsem také lyžař a vodák. Profesí jsem krizový manažer, stratég, a především podnikatel.
Pro potřeby čtenářů je asi důležitější, že jsem pravicový konzervativec. Svoboda jedince, právo rozhodovat o svém životě a nést za to odpovědnost jsou pro mne nejvyšší hodnotou.
Deset let pracuji pro české podnikání (zdarma), deset let podporuji malé podnikatele a živnostníky (nejen prací, ale i penězi). Před sedmi lety jsem založil Podnikatelské odbory, které dnes mají více než 15 970 členů.
Ohromný tlak, který vyvíjí na společnost EU i levice v USA, jejich ideologicky vedené projekty Green Deal, ESG, CBDC, AML, GDPR, LGBT+, diverzita a inkluze, vedou k likvidaci drobného podnikání, k likvidaci svobody. Proto budu vždy hájit práva a zájmy podnikatelů a živnostníků a všech slabých proti silnému státu.

Moje životní motto: No co, aspoň jsem to zkusil! (kdo uhodne autora, může si dát sklenku)