Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J92o66s17e27f 49B49á85r50t49a

11. 4. 2023 22:43

Symboly mají smysl, pokud nejsou vnuceny.

3 0
možnosti

Pane Babku, dovoluju si Vas upozornit, ze nemecti okupanti nemcinu jako povinny jazyk zavadet nemuseli. Povinnym jazykem nemcina byla jak za R-U monarchie tak i za prvni Cs. republiky. Jestli byla cestina povinnym jazykem v Sudetech nevim, kdo vi at povi.

Pokud jde o ty symboly vyjadrujicimi kdo je v zemi panem mate pravdu, bohuzel se v tomto ohledu vubec nic nezmenilo. Kdyby tomu bylo jinak, byl by na t.zv. velkem statnim znaku jen jeden lev, jedna sachovana orlice moravska a orlice slezka. Na mape jsou jen jedny Cechy. O malem "statnim" znaku netreba zminovat. Ten je absolutni ignoranci Ustavy CR ktera zminuje tri historicke zeme Cechy, Moravu a Slezko a kazda z nich ma svuj zemsky znak a ten soucasny maly jim vnucovany, za svuj neuznava!

Vubec se nedivim, ze na Morave za vetrelce povazovany maly "statni" znak, lid mistni nespokojeny s danym stavem, prelepuje domaci sachovanou orlici.

Tedy k stavu prakikujicimu fair jednani a vzajemny respekt ma CR predaleko!

4 1
možnosti
Foto

Pokud nechápete rozdíl mezi dobrovolným vyvěšováním vlajek a vynucovaným, pak chápu, že máte obavy.

Poznámka na závěr. Kdybyste v jakémkoli z obou zmíněných režimů napsal něco podobného jako teď a tady - skončil byste u výslechu (minimálně).

3 2
možnosti

J32i66r26i 75V90r86a35b80e27c

11. 4. 2023 14:43

Pane chytráku, vy si můžete vyvěsit třeba i ruskou vlajku a Česko má možnost kdykoliv vystoupit z EU . Doufám, že EU konečně změní smlouvu a bude moci parazitním členům dát výpověď - je vyrazit.

1 1
možnosti

J25a88n 31K37a96r45a28s13e38k

11. 4. 2023 15:12

chtel jsem napsat, ze s vami souhlasim, ale mate tady spatne renome a rada lidi Vas zde nema rado, tak to radsi nenapisu. Vsude jinde by me pak minusovali ;-(

1 0
možnosti
Foto

Menstruace nebo demonstrace, je to jedno, hlavně když teče krev. Toliko ke srovnávání symbolů v blogu.

5 0
možnosti
Foto

:-) I blogy jsou nejednou až krvelačné, naštěstí jen virtuálně. Symboly to však asi není. Tím ostatním Vámi zmíněným, to je asi poněkud ,,diskutabilní";-)

0 0
možnosti

Jsem rád, že vedle naší vlajky tam je vlajka EU. Srovnávat to s vlajkou nacistického Německa a Sovětského svazu je odporné. Ty nám byly vnuceny. Do EU jsme vstoupili dobrovolně a přes kvikot různých dezolátů to byla naše nejlepší volba, i přes nynější chyby EU. Ale nebojte. Zdejší pátá kolona vám dá velkou karmu. Ti by tam nejraději viděli vlajku svého Ruska, i když se za to stydí a veřejně to nepřiznají.

7 0
možnosti
Foto

»Kvikot dezolátů...« To je vskutku lexikum bytostného demokrata.

5 2
možnosti
  • Počet článků 99
  • Celková karma 37,00
  • Průměrná čtenost 1544x
Jsem altruista, táta a sedminásobný děda. Jsem také lyžař a vodák. Profesí jsem krizový manažer, stratég, a především podnikatel.
Pro potřeby čtenářů je asi důležitější, že jsem pravicový konzervativec. Svoboda jedince, právo rozhodovat o svém životě a nést za to odpovědnost jsou pro mne nejvyšší hodnotou.
Deset let pracuji pro české podnikání (zdarma), deset let podporuji malé podnikatele a živnostníky (nejen prací, ale i penězi). Před sedmi lety jsem založil Podnikatelské odbory, které dnes mají více než 15 970 členů.
Ohromný tlak, který vyvíjí na společnost EU i levice v USA, jejich ideologicky vedené projekty Green Deal, ESG, CBDC, AML, GDPR, LGBT+, diverzita a inkluze, vedou k likvidaci drobného podnikání, k likvidaci svobody. Proto budu vždy hájit práva a zájmy podnikatelů a živnostníků a všech slabých proti silnému státu.

Moje životní motto: No co, aspoň jsem to zkusil! (kdo uhodne autora, může si dát sklenku)