Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J12a26n 75K91a18r54a12s75e50k

1. 10. 2021 21:00

Babis jedna konsekventne: vit -> 'male firmy sú na prd ....'

V tom ma nakonec (z hlediska neoliberalni ekonomie) pravdu.

0 1
možnosti

Proklamujete se za konzervativního pravičáka. To je dobře. Hlavně, abyste nedopadl jako Václav Klaus sen., který založil ODS, proklamoval se za konzervativního pravičáka, navzodory členům nabíral do strany pragmatické komunisty, konzervativismus se vytratil, pak i pravicovost a ODS se orientovala jen na politický byznys! Tím prakticky skončila. Petr Fiala ji udržuje při životě, ale kmotrů se nezbavil. Pokud se ujme ODS Martin Kupka, věřím, že se může ODS navrátit ke konzervativní pravici. Pokud se vedení ujme Martin Kuba, vrátí se ODS k politickému byznysu.

Úcta k individuální svobodě s osobní odpovědností a úcta k pravdě s úctou k druhému člověku jsou základy pravicově konzervativního myšlení, které u nás prakticky zlikvidovali nacisti a komunisti celkem padesátiletým mentálním znásilňováním. Bez obnovy skutečného konzervativně pravicového myšlení obnova v našem státě není možná!

Proto místo liberální demokracii dáváme přednost oligarchické demokracii se svobodou jen pro oligarchy, která v současné vládě vrcholí! Potřebujeme návrat k normálnímu myšlení!

Já si dovolím pochybovat o efektivnosti zakládání pidistran v jakémkoliv zájmu. Vnímám to jako zpochybňování funkce stávajících stran. Pokud bych byl mladší a pln elánu, tak bych si se stejně smýšlejícími vybral stranu, ve které bych mohl prosazovat konzervativně pravicový program. Nejjednodušší by to bylo asi u KDU-ČSL. Pokud bych si vybral ODS, musel bych si být vědom toho, že musím omezit stranický politický byznys. Za konzervativně pravicovou stranu se proklamuje TOP 09, ale ta potřebuje ve své ideologii ještě kultivovat. Vzpomínáte na perfektní projev Miroslava Kalouska, když usiloval o post předsedy? Vynikající politologický projev, ale tím to skončilo! TOP 09 chybí drive. Markéta Pekarová je milá holka, ale to k předsednictví nestačí!

STAN zatím také není ukotven. Bylo by možné ho proměnit v kons.-prav.stranu!

:-)

0 1
možnosti
JK

Člověče a vy s tímhle přístupem, oženil jste se vůbec. Ono totiž naklást jasné a srozumitelné podmínky není tak složité. Ovšem napasujte do té škatule někoho, no to je síla co? ;-)

1 1
možnosti
VB

Stát, který nepřiměřeně omezuje základní práva občanů, k tomu nelze být smířlivý.

2 0
možnosti
JK

Trikolóra, jako trucprojekt mladého Klause podporovaného tatíčkem se rozhodla po jeho úprku přežít a doufá, že spojení více subjektů ji do sněmovny vynese. Doufám, že to neklapne a nadále uslyšíme z těchto řad nějaký ten výkřik z poza sněmovních zdí.

Já s některými vašimi proklamovanými názory skutečně souhlasím, ovšem já vám to vůbec nevěřím a řeknu vám proč.

Nechcete říci dopředu, ke komu se případně ve sněmovně přikloníte, prostě by případně ti dva tři jednotlivci byli na prodej podle potřeby a tudíž veškeré ideály jdou v tu chvíli do kopru.

Tentokrát to totiž je jen Babišovo totalitní křídlo a demokratické křídlo. Evidentně to ví i Babiš, byl domluven s Klausem a vám už nevěří, proto povolal do politiky Šlachtu a jeho policejní zálohu, aby vám a Okamurovi přetáhl voliče.

2 0
možnosti
Foto

Já to ještě jednou risknu a ten hlas jim dám. Třeba budou opravdu nesmířliví a agresivitou státu.

2 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS