Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J95a52k92u32b 76H36o70z71a

27. 9. 2021 11:52

Ale no tak! Na zavádění nových pojmů máme tady na blogu pana Hornera. Ten by zdravou konkurenci neustál ;-)

0 0
možnosti

I49v56a15n 14Z80b46o19ř36i90l

25. 9. 2021 21:25

A svědci kovidovi, novodobí otroci a nevolníci svým pánům ještě tleskají, pokorně se před nimi hrbí a každý, kdo jim na covidovou modlu sáhne, je zločinec, neštítící se ničeho.

4 0
možnosti

Žasnu, kolika lidem vyhovuje zjevná nová totalita. Oni ji snad mají přímo v genech.... :-/ Podívejte se, vy chytří, co se děje v Austrálii...a nejen tam!

Vám, pane autore karmaR^

8 0
možnosti

Vazeny pane Radomile Bábku. Vas clanek popudily mnoho ctenaru s vasi uvahou. Zde nebudu vas vysledny uzaver rozebirat, ale neco na tom je. Jen chci vam poukazat na vyhranenosti diskuteru oproti vasi dedukci. Jsou to stejni obcane, kteri nedokazou rici "NE" tem politikum na jejich rozkazy. Poznali jsme to s kourenim v restauracich nekolik let zpatky. Od lonskeho Unora se na miste, kde se ty rozkazy vydavaji, vymenilo nekolik osob.

Napsal jsem par radku pod clanek pani Boskove. Amerika prochazi stejnym diktatem. Zde je vsak Ustava, ktera upozornuje na svobodu obcanu v rozhodovani o vlastni osobe, bez omezeni. Staty, vedene konzervativci, nasleduji tuto Ustavu doslova. Pritom venuji velke usili informovat obcany o vsem, co je pro a co je proti. Tak to ma v demokraticke zemi byti.

V CR a jeji cast obcanu, musi jit k soudu a prokazat politikum nesmyslnost jejich prikazu, vzhledem svobode obcana. Prispevky po timto clankem ukazuji, ze jsme se jeste nenaucily byt svobodni v rozhodovani o vlastni osobe. A take na druhe strane mince, vlada a vsichni ti MOCNARI neinformuji silne pro kroky, co obcan by mel udelat.

Tak by mela byt odpoved ctenaru k vasemu clanku.

1 0
možnosti
Foto

Pane Limo! Je celá řada vtipů, jejichž pointa zní ,,to nevysvětlíš". Ovšem hesla příliš vysvětlit nelze. A tak těžko cokoli komukoli vysvětlovat, obzvláště, když chybí umění naslouchat, a tak leckdo stále mele jen to svoje. Třeba i o svobodě. Ovšem, toliko o té své, čili takové, která vyhovuje. Ač jak komu. A stále platí i ono ,,čím více svobody, tím více se jí žádá". Ovšem svoboda není ,,cochcandizmus". I ona má svá psaná, ale i nepsaná pravidla. JAKÉKOLI RKOKY TĚŽKO VYSVĚTLIT TĚM, KTEŘÍ JE NECHTĚJÍ ANI SLYŠET. Protože SVOBODA. Ale čí. Jenom ta jejich?

4 0
možnosti

Nedivím se, že to VK junior zabalil, když tam má takové ynteligenty.Rv

2 2
možnosti

Zcela nesmyslné spojení slov, btw. nezákonné automaticky neznamená fašistické atd.Rv

4 0
možnosti
Foto

Stačí si přečíst autorovo ,,CV" pod jeho fotem. A hle odkud větřík věje. Poslaneckého křesla coby malému odborářsk. bossovi odborů, které založil, se mu zachtělo. To nic. Každého právo, potažmo i kudy tudy cestičky;-)

3 2
možnosti
Foto

J66o68s47e33f 15B13á10r29t11a

25. 9. 2021 13:41

Chci chodit na pohřby bez omezení, to tam chybí.

2 0
možnosti
Foto

Nechybí. To chcete asi vy, když vám to tam chybí.

2 0
možnosti
Foto

Obávám se, že dle autorovi ,,definice" by bylo možno označit za covidfašitické nejméně polovinu vlád ve světě;-)

4 0
možnosti

No jo, asi není ani kam emigrovat, všude kolem ten Covidfašismus, který nahradil tu tak požadovanou demokracii:-)

1 0
možnosti

Všichni pravicoví konservativci se tu dnes křižují jistým Svobodou. On jest tím nejvyšším, největším, pročež se domnívám, že ho v davech vezdejších nelze přehlédnouti.

Avěak jak tak pochoduji světem bez úkladů a překážek, jsa očkován, nebylo mi doposud toho velikána popatřiti. Zdá s, že oni sobě našli nového Mesiáše, kterého v hladinách pozemských spatřiti nelze, neboť byl nanebevzán.

Tak tu máme dalšího mudrce, který podoben dítěti pěstičkou do stolu zlostně mlátí, domáhajíc se odebraného kačera, jehož v rozmaru v polévce sváteční v talíři ráchal.

2 2
možnosti
Foto

Někdo má rád svobodu a někdo zase vládnutí. Všechny totalitní vlády milují lidi, jako jste vy a nenávidí lidi, jako je autor článku.

4 3
možnosti
Foto

To jsou žvásty....víc psát nebudu,s podobnými jako Vy je stejně diskuze zbytečná....

1 11
možnosti

to je dobře, že nebudete psát, aspoň nebudeme číst pro změnu ty Vaše žvásty, pane přechytralý...

13 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS