Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K64a18r66e84l 98C94a50c69h

20. 9. 2021 15:05

Podle mého skromného názoru by zájmy podnikatelské sféry měla hájit ODS. Tříštění sil zakládáním nových a nových stran jen proto, že stranu, která má stejné poslání vedou špatní lidé, je kontraproduktivní. Chcete-li něco udělat pro živnostníky a podnikatele, myslím, že jediná i když trnitá cesta je, prosadit své vize v ODS. Totéž pak platí pro lidi, kteří chtějí něco udělat pro zaměstnaneckou sféru. Ti by se měli angažovat zase v ČSSD, aby se strana, která má tradičně toto poslání neocitla pod hranicí vstupu do parlamentu. Pro strany typu ANO (strana pro všechny) je tu místo jenom proto, že strany jako ODS a ČSSD ovládli konjunkturalisté, jejichž cílem byl jen prospěch, nebo politická moc bez ohledu na poslání strany a to je vždy provázeno poklesem důvěry voličů.

1 0
možnosti
Foto

ODS měla dost času něco předvést a vždy zklamala. Myslím, že jen naivní prosťáček by volil ODS s tím, že se nějak zázračně obrodí.

2 0
možnosti

Tak já jako bývalý malý podnikatel jsem nikdy nesdílel názor, že jsme jediní a vyvolení kdo živí tento stát. Navíc jsou podnikatelé výborní , průměrní ale i šmejdi. Stejně jako zaměstnanci. Řádově milion je podnikatelů na papíře, polovina spí nebo je mrtvá.

Nikdo rozumný nepopírá význam podnikání a podnikatelů. Jen si myslím že jak jde čas tak zákonitě ubývá krámků na rohu ulic a více se prosazují LIDLové. Takový je vývoj. I na Západě.

1 0
možnosti
Foto

A kdo podle vás tedy financuje tento nenasytný stát ? Jedině produktivní soukromá sféra. Všichni ostatní, co jsou placeni z rozpočtu, na těchto lidech parazitují.

1 1
možnosti
Foto

Pokud by autorovi dali všichni živnostníci a podnikatelé svůj hlas, asi by získal poslaneckou sesli. Sice voleb. program party, za kterou kandiduje se takřka neliší od voleb programů ,,soupeřů, ale to nic;-)

0 2
možnosti
Foto

Liší se docela hodně.

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS